• New Open Kitchen Looking Toward Backyard
  • Kitchen Looking Toward Backyard
  • New Clerestory Windows
  • Kitchen Island with Walnut/Maple combination
  • Hidden Wine Rack
  • Dinette with Cantilevered Maple Cloud & Built-in Bench
  • Dinette with Cantilevered Maple Cloud & Built-in Bench
  • Built-in Computer Station
  • Work Station with Pocket Doors
  • Work Station is Hidden Behind Doors
  • Walnut Treads & Maple Trim
  • Recycled Glass Island Counter
  • Island Pendants

Swede Style

This environmentally-friendly renovation encompassed the entire main level of the home. Interior walls were removed and windows were added to unify the spaces, allow natural light in, and enhance views to the wooded backyard. All new finishes and fixtures were added. The cabinetry and millwork is a combination of maple and walnut. The style and color palette were inspired by contemporary Swedish design. The project is MN GreenStar Gold Certified.

Photographer: Farm Kid Studio

MN GreenStar gold remodel III